ey_lengthening_starter_kit_118_new_pack_1

Lengthening 118 Starter-Kit

Aloituspakkaus pidentävillä irtoripsillä soveltuu erityisesti ensikertalaiselle tai harjoitusta kaipaavalle.

Pakkauksen ripset kohottavat katseesi ja saavat silmäsi hehkumaan. Ripset ovat erityisesti suunniteltu korostamaan silmiesi luonnollista kauneutta ja niitä voidaan käyttää kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Eyluren linjaripsien nauha on muotoiltu niin, että ne on helppo asettaa paikoilleen, sekä pysyvät kauniina silmissäsi koko päivän. Hyvin huollettuna ripset kestävät monta käyttökertaa. Pakkaus sisältää 3 ripsilinjaa, 2 liimaa, sekä asettimen, jolla kiinnitys onnistuu vaivatta.

1) Irroita ripset sormien, pinsettien tai asettimien avulla telineestä.
2) Mittaa ripset silmää vasten ja leikkaa ylimääräinen osa tarvittaessa pois ennen kiinnitystä.
3) Levitä ohut kerros Eylure Lash Fix -ripsiliimaa ja odota noin 20-30 sekuntia kunnes liima muuttuu hieman tahmeammaksi.
4) Katso alaspäin ja kiinnitä ripset sormin, pinseteillä tai asettimen avulla jo meikattuihin silmiin mahdollisimman lähelle luontaista ripsirajaa.
5) Aloita kiinnitys silmän keskeltä ja siirry vaiheittain silmäkulmia kohti. Paina kevyesti sisä- ja ulkonurkkaa muutaman sekunnin ajan.

Mikäli kiinnitys epäonnistuu, poista ripset varovasti, irrota ylimääräinen liima sormin, lisää uusi ohut kerros ja odota 20-30 sekuntia. Kiinnitä uudelleen.

Irrota ripset aina ennen nukkumaan menoa pitäen kiinni ulkoreunasta ja vetämällä varovasti.

(Tuote)Osastot: , , .
 
Ihastuitko? Jaa tuotesivu!