6002001-pack

Pro-Lash Extend

Nyt voit tehdä itsellesi ammattimaiset ripsienpidennykset mukavasti kotonasi! Yksittäiset ripset lisäävät pituutta ja tuuheutta luonnollisiin ripsiisi, jolloin lopputuloksena on erittäin siistit ja tyylikkään huolitellut silmät.

Ripsien eri pituudet mahdollistavat kokonaisvaltaisen ripsilinjan luomisen. Aloita sisänurkista lyhyellä pituudella, keskelle silmää keskipituisia, sekä silmien ulkonurkkaan pitkiä ripsiä. Upeat ja huolitellut!

1) Puhdista ripset ja silmäluomet öljyttömällä silmämeikinpoistoaineella.
2) Kaada muutama tippa Superfix-ripsiliimaa pienelle alumiinifoliopalaselle.
3) Käytä lyhyitä ripsitupsuja silmien sisänurkkiin, keskimittaisia simien keskikohtaan, sekä pitkiä silmien ulkonurkkiin.
4) Valitse oikea pituus, poista ripsitupsu alustalta ja kasta tupsun kiinnityskohta liimaan.
5) Aloita vasemmasta silmästä käyttäen oikeaa kättä sisänurkasta ulkonurkkaan. Yleensä yhteen silmään voidaan asettaa 7-14 ripsitupsua, mutta voit soveltaa määrän juuri sinun tarpeidesi mukaan.
6) Aseta oikea pituus mahdollisimman lähelle omien ripsien tyveä niin, ettei liima osu luomelle.

Huom! Kun ripsitupsu on asetettu paikoilleen ja se on ollut siinä 5-10 sekuntia älä yritä poistaa tupsua vetämällä. Ripsiliiman kuivuttua tupsu pysyy jämäkästi paikoillaan ja sen poistoon tarvitaan pakkauksen mukana tullutta liiman poistoainetta.

Yksittäiset ripset voidaan poistaa Baby Oililla tai Eyluren Lift Off –poistoaineella, joka sisältyy pakkaukseen. Levitä pieni määrä tuotetta kertakäyttöiselle pumpulipuikolle ja sivele yksittäisten ripsien juureen kunnes ripsi löystyy ja irtoaa.

(Tuote)Osastot: , .
 
Ihastuitko? Jaa tuotesivu!