6005003-pack

Pro-Lash Short

Semi–permanent -ripsitupsut lisäävät luonnollista, juuri sinun toiveidesi mukaista, runsautta ripsiisi.

Pakkaus sisältää 51 lyhyttä ripsitupsua. Voit käyttää ripsitupsuja niin monta kerrallaan kuin vain uskallat! Voit lisätä muutamia tupsuja silmien ulkonurkkiin, jolloin lopputulos on erittäin luonnollinen ja ajaton. Ripsien asettelu mahdollistaa myös kokonaisvaltaisen ripsilinjan luomisen. Aloita sisänurkista ja etene ulkonurkkia kohti. Upeat ja yksinkertaiset!

1) Puhdista ripset ja silmäluomet öljyttömällä silmämeikinpoistoaineella.
2) Kaada muutama tippa Superfix-ripsiliimaa pienelle alumiinifoliopalaselle.
3) Käytä lyhyitä ripsitupsuja silmien sisänurkkiin, keskimittaisia simien keskikohtaan, sekä pitkiä silmien ulkonurkkiin.
4) Valitse oikea pituus, poista ripsitupsu alustalta ja kasta tupsun kiinnityskohta liimaan.
5) Aloita vasemmasta silmästä käyttäen oikeaa kättä sisänurkasta ulkonurkkaan. Yleensä yhteen silmään voidaan asettaa 7-14 ripsitupsua, mutta voit soveltaa määrän juuri sinun tarpeidesi mukaan.
6) Aseta oikea pituus mahdollisimman lähelle omien ripsien tyveä niin, ettei liima osu luomelle.

Huom! Kun ripsitupsu on asetettu paikoilleen ja se on ollut siinä 5-10 sekuntia älä yritä poistaa tupsua vetämällä. Ripsiliiman kuivuttua tupsu pysyy jämäkästi paikoillaan ja sen poistoon tarvitaan pakkauksen mukana tullutta liiman poistoainetta.

Yksittäiset ripset voidaan poistaa Baby Oililla tai Eyluren Lift Off –poistoaineella, joka sisältyy pakkaukseen. Levitä pieni määrä tuotetta kertakäyttöiselle pumpulipuikolle ja sivele yksittäisten ripsien juureen kunnes ripsi löystyy ja irtoaa.

(Tuote)Osastot: , .
 
Ihastuitko? Jaa tuotesivu!